Autor: Taimi Elenurm • 3. august 2022

14 soovitust töötavale lapsevanemale, mis teevad elu kergemaks

Septembris muutub paljude perede elu- ja töörütm. Kulub 3-6 nädalat, kuni kohanetakse sügis-talvise aja planeerimise ja tegevustega.
Taimi Elenurm, töö ja tervisepsühholoog ning supervisor, EEK Mainor lektor

Kuidas oma last mõista ja mida koos teha, kui tööd tehakse kodukontoris? Kuna kaugtöö kodukontorist on tulnud, et jääda, siis tuleks uuesti läbi mõelda ja värskendada lastega suhtlemise ja ühise tegutsemise põhimõtted ning arutada ja kokku leppida vanemate ja laste omavaheline suhtlus, et arukalt tööd ning isiklikku ja ühist vaba aega jagada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456