Autor: Personaliuudised.ee • 25. august 2022

Personaliidu Deel on toonud Eestisse üle 1000 spetsialisti

Mullu augustis Eesti turule tulnud Ameerika idufirma Deel leevendab jõudsalt Eesti kommunikatsiooni- ja infotehnoloogia sektori tööjõupuudust. Välistööjõu abiga täidetakse tarkvarainseneride, -arendajate ning teisi ametikohti, kuhu kohalikult tööturult ei suudeta piisava kvalifikatsiooniga spetsialiste leida.
Deeli Ida- ja Kesk-Euroopa turgude laienemise juht Liina Laas.

Personali- ja finantstehnoloogia ettevõtte Deel on aastaga toonud Eesti infotehnoloogia sektorisse tööle 1000 valdkonna spetsialisti. Nii töötavad täna mitme IKT-ettevõtte jaoks inimesed Ühendkuningriigist, Ukrainast, Hispaaniast ja mujalt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456