Autor: Martin Rajasalu, Motichecki juht ja kaasasutaja • 11. oktoober 2022

Quiet quitting ehk vaikne tiksumine ja kuidas seda vältida

Great resignation ja quiet quitting on rahvusvaheliselt sel aastal olnud kõige põletavamad töötajate juhtimise teemad. Kas need pakuksid globaalselt kõneainet ka siis, kui oleksime täiuslikud juhid? Ilmselgelt mitte!
Motichecki juht ja kaasasutaja Martin Rajasalu

Niisiis, millest alustada enda kui juhi täiustamist? Keskendume esmalt 1:1 kohtumistele. Kui oleksime üks-ühele-vestlustes meistrid, kuulaksime oma inimesi, teaksime ootusi ja suudaksime neid täita ning seeläbi ka töötajaid enda juures hoida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456