Autor: Meditsiiniuudised • 13. oktoober 2022

Peterson: vajame töötajate panust tervishoiu juhtimisse

Tervise- ja tööminister Peep Peterson tegi kohtumisel Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidu esindajatega ettepaneku alalise kolmepoolse läbirääkimisformaadi loomiseks.
Fotol vasakult: Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidu president Ulvi Tasane, Ida-Virumaa regiooni koordinaator Veera Grigorjeva, Põhja-Eesti regiooni koordinaator Kerli Hiiemäe ning tervise- ja tööminister Peep Peterson.
Foto: Sotsiaalministeerium

"Meil on vaja töötajate teadmisi nii haiglate juhtimisotsuste langetamisel kui ka tervishoiu terviksüsteemi suunamisel. Et tugev töötajate sõna haiglate elu, töövoo ja uue haiglakeskkonna kujundamisel on absoluutselt vajalik, kutsun nii Eesti Arstide Liitu kui Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliitu julgemalt nõudma osalusõigust tervishoiuasutuste juhtimisel," ütles minister Peep Peterson kohtumisel liidu esindajatega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456