Autorid: Kersti Vannas, Instar EBC, Helen Roots • 24. oktoober 2022

Kui atraktiivne on sinu organisatsioon kogenud töötajate hinnangul 2022. aastal?

Personaliuudised ja Instar toovad lugeja ette 2022. aasta Eesti suurima ja pikaajalisema tööootuste uuringu tööandjate atraktiivsuse edetabelid, mis põhinevad enam kui 1200 Eesti kogenud töötaja hinnangul.
Kogenud töötajad hindasid atraktiivseimaks tööandjaks LHV panga
Foto: Andres Raudjalg

Kas tead, kui atraktiivne ja tuntud tööandja oled Eesti tööturul oma sihtrühmas? Selleks, et olla tööandja brändingus ja töötajate leidmises edukas, peab tegevusi planeerima ja tulemusi mõõtma. Pelgalt kõhutunde peal kaugele ei jõua. Instari vastavasisuline uuring annab sisendi, mille alusel kaardistada nii hetkeolukord, hinnata juba tehtud tegevuste tulemuslikkust ja planeerida tulevikku. Uuringut on tehtud alates aastast 2010 ja alates 2015. aastast tunnustatakse atraktiivsemaid tööandjaid ka vastava kvaliteedimärgiga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456