Autor: Personaliuudised.ee • 17. november 2022

Deel kaasab Airbnb, pakkudes ööbimisvõimalust kõikjal maailmas

Personali- ja finantstehnoloogia ükssarvik Deel alustab koostööd rahvusvahelise majutusepakkujaga Airbnb.
Deeli Kesk- ja Ida-Euroopa turgude laienemise juht Liina Laas.

Deeli uuendatud partnerlusprogrammi Deel Partners eesmärk on muuta rahvusvaheline värbamine ettevõtete jaoks veelgi lihtsamaks, pakkudes tehnoloogiliste lahenduste kõrval ka hüvesid rohkem kui 2500 partneri poolt üle kogu maailma.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456