Autor: Marika Raiski, juhtimis-coach • 21. november 2022

Tagasiside andmine pole kriitika!

Millegipärast on nii mõnigi juht hakanud uskuma, et kriitika on see, mis viib inimesi meie tiimides edasi. Kuidas aga aru saada, millal muutub konstruktiivne tagasiside tagurlikuks kriitikaks, ja kuidas siis hea tagasiside andmine ikkagi käib?
Juhtimis-coach Marika Raiski usub positiivse tagasiside suuremasse kasutegurisse.
Foto: Jake Farra

Huvitav on igal juhul, kuivõrd kerge on meil kritiseerida teisi inimesi, nende tegevusi, ideid ja käitumisi ning kuivõrd raske on meil teisi kiita ehk anda positiivset või konstruktiivset tagasisidet.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456