Autor: Personaliuudised.ee • 8. detsember 2022

Spordijuhtimise konverentsi programmi paneb kokku Laine Randjärv

2. veebruaril toimuva Spordijuhtimise aastakonverentsi 2023 „Piiride ületamisest“ programmijuhina astub üles kultuuri- ja spordivaldkonnas pikaajalise tegutsemiskogemusega Laine Randjärv.
Foto: KAUPO KIKKAS

Äripäeva ja EOK koostöös sündival konverentsil esinevad maailmas tuntud sporditegelased. Konverents kompab piire ja räägib mitte ainult spordist, vaid eetikast, väärtustest ja valusatest kogemustest. Peaesinejad on maailmakuulus korvpallitreener Soomest Henrik Dettmann ja Ukraina Kergejõustikuliidu presidendi kt Yevhen Pronin, kes jagab end spordijuhtimise ja sõja vahel.

Laine Randjärve sõnul on spordijuhtimise konverentsi mõte puhastada tulevikku, muuta käitumismudeleid ning teha seda ühiskonna teadvustamise kaudu. Konverentsil räägitu aitab aru saada ebaeetilise käitumise riskidest ja annab juhiseid piire ületanud olukordade lahendamiseks.

„Aasta 2022 on ületanud piire igas mõttes. Üle piiri lähevad sõda ja anastajad. Traagiliste tagajärgedega on sõda Ukrainas, kus on ületatud kõik piirid, mis vähegi võimalik. Veel üks sõda on aga see, mida peetakse erinevate väärtuste vahel. Kus on piirid inimeste vahelises suhtlemises? Sportlane ja treener, võistluskaaslased, meeskond versus naiskond – osa piire on kokku lepitud, teised mõttelised.

Vaata konverentsi infot ja programmi SIIN!

Registreeru konverentsile soodushinnaga REGISTREERIMINE.

Soodsaim hind kehtib kuni 15.12.2022.

Konverentsil räägitakse aga spordivaldkonda valitsevatest ohtudest ja riskidest, mis tulenevad väärtuste muutumisest, turvatunde loomisest nii sportlastele, treeneritele kui toetajatele. Püüame luua spordivaldkonnale valmisolekut toimetulekuks maailmas aset leidvate muutustega. Kus on ohujoon ja kuidas seda ära tunda? Kuidas hinnata ja arvestada erinevate kultuuriruumide traditsioone? Kuidas käituda, kui see teema tuleb minu lauale,“ iseloomustab Randjärv konverentsi.

Konverentsi moderaator on Mihkel Raud. Laval on sportlased oma kogemustega, eksperdid oma teadmistega, praktikud oma nõuannetega: Soome tunnustatud korvpallitreener Henrik Dettmann, alpinist Krisli Melesk, endine tennisist ja väärkohtlemisega tegeleva konsultatsioonifirma En Garde looja Mathilde Grenet Prantsusmaalt, Ukraina kergejõustikuliidu presidendi kohusetäitja Yevhen Pronin, Soome kergejõustikuliidu juht Antti Pihlakoski, Norra Olümpiakomitee väärkohtlemise valdkonna spetsialist Havard B. Ovregard, Meta Advisory kaasasutaja ja juhtivpartner Andreas Kaju, advokaat Paul Keres jt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456