Autor: Harro Puusild • 16. detsember 2022

Tööjõurendi ettevõtted: puidutööstus on raskustes, kuid renditöötajaid vajatakse endiselt

Tööjõurendiga tegeleva Hansavest Rentali juht Janek Sirg ja Finesta juht Heikki Mäki tõdevad, et puidutööstus on praegu kõige suuremates raskustes, kuid ka teistes tööstusharudes on jätkuvalt renditöötajaid vaja.
Finesta juht Heikki Mäki ja Hansavesti juht Janek Sirg.
Foto: Raul Mee ja Hansavest

Tööjõurendiga tegeleva Hansavest Rentali juht Janek Sirg ütles Tööstusuudistele, et hetkel on üldine olukord tööjõurendi turul stabiilne. „Töötajad, kes on püsinud vanal ametikohal, on tööl, aga kui keegi soovib lahkuda, siis üldjuhul tundub, et seda ametikoha pigem uue inimesega ei täideta,“ märkis Sirg.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456