Autor: Helen Pärli, SMARTFUL Growthi CEO & Talent Partner • 27. detsember 2022

Värbamises loodetakse maagilistele tööriistadele ja andmebaasidele

Miks me kuuleme üha sagedamini, et värbamine on keeruline ja sobivat inimest on pea võimatu leida? Tõepoolest, töötuse määr on madal ja tööotsijaidki vähe, kuid see ei ole kaugeltki ainus põhjus. Tihti jääb edukas värbamine toppama hoopis selle taha, et puudub läbimõeldud ja mõtestatud protsess ning pole ka aega, et värbamisse süveneda.
Helen Pärli, SMARTFUL Growthi CEO & Talent Partner
Foto: Meeli Küttim

Alati on mõni tulekahju silmapiiril, mis ootab kustutamist ja sobivat inimest oli tegelikult tiimi vaja juba eile. Just nii tekibki üks lõputu ring – protsess lonkab ja siis ei aita enam ka ükski maagiline andmebaas või tööriist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456