Autor: Sirja Sulakatko, Targa Töö Ühing, smartwork.ee • 29. detsember 2022

Praktikandid ettevõttes. Milleks ja kuidas?

Hästi disainitud ja ellu viidud praktikaprogrammid on üks parimaid järelkasvu loomise viise. Ettevõtte jaoks on need aga sageli aja- ja ressursimahukad. Nii ongi paljudes Eesti ettevõtetes praktikantide värbamine midagi, millega pigem ei tegeleta.

Uurisin Kühne+Nagel IT Service Centre AS’i People Lead Kerly Tosvelilt, milline on nende kogemus praktika pakkumisel ja mis soovitusi oskab ta anda personalijuhtidele, kes alles mõtlevad praktikaprogrammi rakendamisest või selle täiustamisest oma organisatsioonis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456