• 13.01.25, 10:00

Kord aastas peetav arenguvestlus töötajate tiksumist ei lõpeta

Käes on aeg, kus ettevõtete kasv on muutunud keeruliseks. Tähelepanu tuleb pöörata igale inimesele, et vaikselt töökohal tiksujad terve tiimi hoogu ei pidurdaks.
Martin Rajasalu: “Juhtidel on aeg silmad avada ja mõelda, kuidas saaks vaikselt tiksuvad töötajad hoopis ettevõtte veduriks muuta!"
  • Martin Rajasalu: “Juhtidel on aeg silmad avada ja mõelda, kuidas saaks vaikselt tiksuvad töötajad hoopis ettevõtte veduriks muuta!"
  • Foto: Erakogu
Iga organisatsiooni juhtkond peab vaatama endale otsa, mõtlema, mida ollakse viimaste aastatega saavutanud, kuidas töötajaid on kaasatud, mismoodi nad omavahel sobivad ja ettevõtet rikastavad.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.25, 14:23
Mobiilne kokteilibaar Booze Mule tuleb kohale ja tõmbab sündmuse käima
Olgu tegu era- või firmapeoga, pulma või sünnipäevaga, neis kõigis on üks asi, mis jääb meelde ning muudab atmosfääri – see on kokteil. Soovist sündmusest meeldejääv teha ning klassikaks kujunenud rumm-koola segust midagi põnevamat pakkuda, sai alguse Hans Kaigase loodud mobiilse kokteiliteenuse ettevõte Booze Mule.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele