Autor: Toomas Kelt • 24. jaanuar 2023

ABB Eesti juht: uue valitsuse pikk plaan peaks keskenduma tööjõule

Tööstusvaldkonnas on pikem perspektiiv positiivne, nentis ABB Eesti juhatuse liige Jukka Patrikainen vastuses Tööstusuudiste arvamusliidrite küsitlusele. Rohepööre avab uusi võimalusi ka tööstusseadmete turul.
ABB Eesti juhatuse liige Jukka Patrikainen.
Foto: Raul Mee

Patrikainen on seisukohal, et Eesti tööstusjuhid suudavad oma kogemusi kiirelt ära kasutada ja julgelt otsuseid langetada, ent suurim probleem on tema sõnul seotud hoopis töötajate ja nende teadmiste-oskustega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456