Autor: Liis Paemurru, ,Change Partners OÜ muudatuse juhtimise konsultant • 26. jaanuar 2023

Muutustest küllastumine – mis see on ja mida sellega ette võtta?

Väliskeskkonnast tulenevate muutuste ajendil, nt COVIDi kriis, oleme pidanud tegema töökorralduses erisuguseid muudatusi. Üha kiirenevate muutuste keerisest võitjana väljatulek eeldab juhtidelt võimet oma organisatsiooni tegevust pidevalt uuendada, aga ka väga head oskust juhtida inimesi läbi paljude paralleelsetelt toimuvate muudatuste.
Change Partners OÜ muudatuse juhtimise konsultant Liis Paemurru

Töökarjääri algusaastatel töötasin ühes suures üleriigilises organisatsioonis, kus muudatused olid töö igakuine osa. Olen alati olnud muutustele avatud ja valmis uute lahendustega kaasa minema, kuid märkasin, et kolleegid minu kõrval olid väsinud ja muutustele üsnagi vastu. Õige pea nakatusin isegi, olin muutustele lükata-tõmmata ja enam ei jaksanud. Nii ma ka ettevõttest lahkusin. Tagantjärele mõistan, et organisatsioon oli muutuste küllasuse piiri juba ammu ületanud, kuid ei osanud sellega kuidagi hakkama saada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456