Autor: Iren Tomski, karjäärikonsultant ja värbamisjuht • 8. veebruar 2023

6 tüüpi tööotsijad, kelle töölevõtmist peaks mitu korda kaaluma

Aastast aastasse on märgata vabade ametikohtade hulga vähenemist detsembris, millele järgneb nende kasv talve lõpus ja kevade alguses.
Iren Tomski, karjäärikonsultant ja värbamisjuht

Paljud ettevõtted ja värbamisspetsialistid teevad oma aastakokkuvõtteid detsembris-jaanuaris. Uute töötajate aeganõudev värbamine lükatakse edasi veebruarisse, vahel ka märtsi. Sarnasel viisil talitavad ka otsijad, kes alles taastuvad pidustustest ja puhkustest ega põle soovist talve lõpus tööotsinguga tegeleda. Sellist nähtust kutsutakse tööturul uinumiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456