Autor: Personaliuudised.ee • 1. veebruar 2023

Uuring: ülikiire hinnatõus piirab ettevõtete võimekust palku tõsta ja investeerida

Värske Figure Baltic Advisory prognoosuuringu kohaselt näevad Baltikumi ettevõtted peamise probleemina alanud aastal ülikiiret inflatsiooni, mis mõjutab otseselt nende võimekust investeerida ja palku tõsta.
Figure Baltic Advisory partner Irja Rae.
Foto: Raul Mee

Siiski on palgasurvet mitmetes sektorites endiselt tunda ja üle 55% uuringus osalenud ettevõtetest plaanib tänavu ka töötajate arvu kasvatada, kuigi arvestatava murekohana toodi välja kvalifitseeritud tööjõu puudust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456