Autor: Personaliuudised.ee • 7. veebruar 2023

Heikki Mäki: ebakindlust on palju ja võõrtööjõuta enam ei saa

Eelmine aasta oli erakordne ning kui aasta alguses võis korraks kergemalt hingata, kuna koroonaviiruse keerulisem aeg oli jäänud seljataha, siis veebruaris alanud sõda pööras kõik pea peale, Finesta tegevjuhi ja tööjõuturu eksperdi Heikki Mäki sõnul ei ole kindlustunnet ja prognoosimise edu oodata ka sel aastal.
Finesta tegevjuht Heikki Mäki
Foto: Raul Mee

„Kui sügisel ennustati käesoleva aasta kevadeks sügavat masu, siis praegu tundub, et langus jääb arvatust palju tagasihoidlikumaks ja suurt kukkumist pigem ei tule,“ selgitab Mäki. Tema sõnul ei saa prognooside paikapidamatust majandusteadlastele ja analüütikute ette heita, sest sümptomid ja tegurid, mis varasemalt majanduse jahutamisele eelnesid, on olnud ka seekord kõik selgelt olemas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456