Autor: Grete Kungla, Thorgate’i personalijuht • 8. veebruar 2023

Kuidas kujundada ettevõttele toimivat väärtuste süsteemi

Teadlik ettevõtte väärtuste süsteemi kujundamine ühendab töötajaid, aitab vähendada tööjõuvoolavust ja hoiab kokku ettevõtte kulusid. Sarnaste väärtustega inimestel on lihtsam ühise eesmärgi nimel tegutseda ja see tõstab ettevõtte efektiivsust.
Thorgate’i personalijuht Grete Kungla soovitab väärtustest kinni pidada ka keerulistel aegadel.
Foto: Rene Lutterus

Väärtused peegelduvad kõikides ettevõttega seotud tegevustes, käitumises ja eesmärkides. Ometi ei ole kõik ettevõtted oma põhiväärtuste juhtimist prioriteediks võtnud. Kuidas toimub ettevõtte väärtuste sõnastamine ja nende hoidmine? Oma kogemuse näitel räägib väärtusloomest Thorgate’i personalijuht Grete Kungla.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456