Autor: Urve Vilk • 14. veebruar 2023

Anna Tarnašinskaja: Wise’is lendab aeg teistmoodi

Eesti Sisekoolituse Arendamise Liidu ettepanekul aasta sisekoolitajaks valitud Anna Tarnašinskaja armastab oma tööd ja koolitamist: „Ma ei tunne, et lähen Wise’i tööle, vaid pigem justkui koju – Wise’is käib täiesti oma elu ja kihvt on olla osa sellest kultuurist, mis on nii mitmekesine ja ilus“.

Anna on õpikogemuse ja -disaini spetsialist globaalses finantstehnoloogiaettevõttes Wise, mille asutasid 2011. aastal eestlased Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus. Ettevõttes töötab 4300 inimest, neist 1600+ Eestis (Tallinnas ja Tartus).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456