Autor: Ave Peetri, PCC, juhtide, meeskondade ja organisatsioonikultuuri coach • 2. märts 2023

Kuidas olla kindel coachi kvaliteedis? Coachingu regulatsioon Euroopa Liidus

Euroopa Majandus- ja Sotsiaalkomitee kiitis heaks coachingu, mentorluse, supervisiooni ning coachide, mentorite ja superviisorite kutse harta, mis annab kutseühingutele õiguse kinnitada pakutava teenuse kvaliteeti ja klientidele kindluse teenuse pakkuja professionaalsuse kohta.
Juhtide, meeskondade ja organisatsioonikultuuri coach Ave Peetri

Coachiks, mentoriks või superviisoriks on võinud ennast kutsuda igaüks ilma vajalikku haridust või kogemust omamata. ICF on koostöös EMCC, AC, SFC, APECS, ABM, AOCS ja IMA-ga juba mitu aastat teinud tööd selle nimel, et Euroopa Liit tunnustaks kutseühinguid kui turu reguleerijaid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456