Autor: Personaliuudised.ee • 23. märts 2023

Swedbanki personalijuht: enesejuhtimisoskus on muutunud hädavajalikuks

COVID-19 pandeemiast põhjustatud kriis ja viimastel aastatel maailmas toimunud negatiivsed sündmused on tööelu peapeale pööranud. Tööandjalt oodatakse hoopis teistsuguseid asju kui varasemalt: paindlikkust tööajas, kaugtöö võimaldamist ja välismaal töötamise võimalust.
Swedbanki personalijuht Ülle Pind.

„Inimesed on alati hoolinud oma era- ja tööelu tasakaalust, kuid nüüd julgetakse seda rohkem tunnistada ja küsida asju, mis varem tundus lausa patt,” kirjeldab Swedbanki personalijuht Ülle Pind.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456