Autor: Personaliuudised.ee • 14. aprill 2023

McDonald’s investeerib töötajate heaolusse 340 000 eurot ja värbab Eestis juurde 115 töötajat

Tulevast töökohta valides on hooliv töökeskkond oluline enam kui 97%, ettevõtte visioon, väärtused ja kultuur olulised enam kui 89% Eesti vastaja jaoks, selgus restoraniketi McDonald's ja ärinõustamisettevõtte PricewaterhouseCoopers uuringust.
McDonald´s investeerib töötajate heaolusse 340 000 eurot ja värbab Eestis tööle 115 uut töötajat.
Foto: Marek Metslaid

Sel aastal värbab McDonald's Eestis tööle 115 uut töötajat ning panustab eelkõige hooliva ja toetava töökeskkonna arendamisse, investeerides 340 000 eurot töötajate toetus- ja arenguprogrammidesse. Programmid hõlmavad töötajate erialaste teadmiste ja oskuste edendamisele suunatud koolitusi, kuid ka programme, mille eesmärk on motiveerida, hoolida ja edendada töötajate üldist heaolu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456