Autor: Palgainfo Agentuur • 31. juuli 2023

Palgauuring: netopalgaootus on taas ühe künnise ületanud

Palgaootus töökoha vahetamisel on kasvanud kõigis ametirühmades, näitab palgauuring.
Võrreldes eelmise kevadega on töötajate palgasoov kasvanud 300 euro võrra.
Foto: Pexels

Palgainfo Agentuur ja tööportaal CVKeskus.ee korraldasid sel kevadel üle 10 000 osalejaga töötajate küsitluse, mille tulemustest selgub, et poolte töötajate netopalga soov mahub 1500 ja 2500 euro vahele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456