Autor: foundME • 6. juuli 2023

Värbamisidu vahetas nime, et rünnata Briti turgu

Eesti värbamistarkvara loov idufirma RecruitLab muudab nime Teamdashiks ja uuendab brändi, sihtides kasvu Suurbritannia turul.

Endise Recruitlabi meeskond
Foto: Jake Farra

Teamdashi tarkvara lubab värbajatel korraldada kogu oma värbamisprotsessi, alustades kandidaatide leidmisest tänu disaini- ja reklaamitööriistadele ning lõpetades intervjueerimise, palkamise ja tiimisisese koostöö kiirendamisega. Kliendid hindavad tarkvara juures kasutusmugavust, tugevaid värbamisanalüütika tööriistu ning lisaks ka paindlikkust ja kohandamisvõimalust iga ettevõtte spetsiifiliste värbamisprotsessidega, kirjeldab Teamdash.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456