Autor: Kristi Sobak • 19. september 2023

Hispaanias elav Eesti britist e-resident: tööelu tulevik on piiride kadumine

Maya Middlemiss on vabakutseline kirjutaja, storyteller, konsultant ja podcaster, kelle kireks on tööelu tulevik. Maya äri kodu on Eestis, kuid ta ise elab hoopis päikeselises Hispaanias. Enam kui 20 aastat sõltumatut tööelu elanud Maya usub, et tööelu tulevik ongi piiride kadumine.
Esmalt kaob iganenud arusaam, et töö peab olema seotud mingi kindla füüsilise kohaga. Ajal, mil töö ise muutub üha digitaalsemaks ja koostööd tehakse inimestega üle maailma, tundub kohustus istuda iga päev kuskil kontoris kummaline.
Foto: Kristi Kullerkupp

Kristi Sobak uuris Brexiti järel e-residendiks hakanud naiselt, millisena näeb ta töötamise trende ja kas tekstiloome valdkonnas võib tehisintellekt peagi kogu töö üle võtta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456