Autor: Palgauudised.ee • 19. september 2023

Kohtunike palgasüsteem on ajale jalgu jäänud

Eesti Kohtunike Ühingu (EKoÜ) hinnangul on mõistetav, et riigi keeruline majanduslik olukord toob paratamatult kaasa avaliku sektori kulude kärpimise, kuid samas juhib tähelepanu, et kohtunike arvu vähesuse tõttu ei too kohtunike ametipalkade indekseerimise muutmine kaasa sisulist positiivset mõju riigi rahandusele.
Foto: Liis Treimann

Sisulise mõju puudumist on möönnud rahandusminister Mart Võrklaev.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456