Autor: Helen Roots • 17. oktoober 2023

Hommikuseminaril tutvustati uut märgist tööandjatele

Kahtlemata on ettevõtete võtmeküsimus, kuidas leida ja hoida häid töötajaid, aga kui sa oled nad leidnud, kuidas siis hoolitseda selle eest, et nad su juures võimalikult kaua püsiks ja vastu peaks? Selleks on lihtne soovitus – hoia nad tervena!
Pilt on illustratiivne, kuivõrd reaalne märgise kujundus on endiselt töös.
Foto: Pexels

Täna toimunud hea tööandja hommikul just sel teemal kõneldi, peaküsimuseks, kuidas oma töötajaid tervena hoida, millesse panustada ja mida on sellest võita.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456