Autor: Martin Johannes Teder • 24. oktoober 2023

Olerexi omanike ehitusfirma koondab kõik töötajad

Kütusekontserni Olerexi omanikele kuuluv taristuehituse firma 5DEhitus OÜ koondab kõik 12 töötajat.
Kuna tellimusi peale ei tule, peab ettevõte töötajad koondama, selgitas firma omanik Antti Moppel
Foto: Andras Kralla

Rahapuuduses teedeehituse sektori raskusi tunneb omab nahal Olerexi omanike Antti Moppeli ja Andres Linnase 5DEhitus. Ettevõte teatas töötukassale, et koondab töötajad töömahu vähenemise tõttu. Firma tegeleb teede, tänavate, laoplatside ja parklate ehitusega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456