Autor: Helen Talalaev, Inimõiguste keskuse mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonna juht • 3. november 2023

Mitmekesisuse kokkuleppega liitus 11 uut organisatsiooni

Eile allkirjastasid 11 uut organisatsiooni mitmekesisuse kokkuleppe. Kokkuleppega liitujad kinnitavad, et austavad inimeste mitmekesisust ning väärtustavad võrdse kohtlemise põhimõtet nii oma töötajate, partnerite kui klientide seas.
Fotol värskeimad mitmekesisuse kokkuleppega liitunud.
Foto: Aron Urb

Tööandja brändingu agentuuri Instar tänavu tehtud tudengite tööootuste ja tööandja maine uuringust selgub, et mitmekesisust ja võrdset kohtlemist väärtustavad tööandjad on töötajate silmis üha atraktiivsemad. Kui 2010. aastal oli sama uuringu põhjal töötajate jaoks kõige olulisem huvitav ja arendav töösisu ning võrdne kohtlemine tuli alles neljandaks, siis tänavu nimetasid vastanud 50 väljapakutud teguri seast olulisimaks nimelt võrdset kohtlemist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456