Autor: Piret Potisepp • 20. november 2023

Kas vanus piirab meie töövalikuid?

Tallinna Ettevõtluspäeva raames toimunud seminaril „Kas vanus on vaid number?“ arutleti koos eestvedajate ja entusiastidega teemat lähemalt.
Kas vanus on vaid number, arutlevad Airi Neemre ja Piret Potisepp.
Foto: Maria Tyutina

Piret Jõhvik, kes töötab Bigbankis rahapesu tõkestamise juhina, tegi magistritöö nimega „Sinu homne päev algab täna“, milles uuris, kuidas üle 50-aastased inimesed mõtlevad oma tulevikuplaanide ja pensionile mineku kohta. Uuringu tulemusena selgus, et eestlased ei soovi eriti mõelda pensionile minekust ja suhtuvad sellesse pigem pragmaatiliselt – kui pensioniiga kätte jõuab, siis vaatame, mis edasi saab. Siiski näitas uuring, et vanemaks saades hakkab inimestel tekkima rohkem soovi töötada paindlike tingimustega ja teha vabatahtlikku ning kogukonnatööd.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456