Autor: Helen Roots • 29. november 2023

Heigo Kaldra: praegu tulevikku usutavalt prognoosida ei saa

Valminud on värske tööhõivefirmade ja tööjõu vahendamisega tegelevate ettevõtete kvartaliraport. Turuosalisena lisas sellele oma kommentaari seekord Manpoweri Baltikumi tegevjuht Heigo Kaldra.
Manpoweri Baltikumi tegevjuht Heigo Kaldra
Foto: Renata Keva

Nii tunnetuslikult operatiivsetest töistest kontaktidest klientidega kui ka meedia vahendusel avalikkuse ette jõudva info kohaselt on koondamiste arv tõusuteel. Kuna eksport langeb ja nii mõneski sektoris on tunda päris teravat kriisi hõngu, siis tõenäoliselt näeme koondamiste ja töötuse tippu alles järgmise aastanumbri sees.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456