Autor: Eero Sikka • 4. detsember 2023

5 põhjust, miks meeskonnad ei toimi

Meeldib see meile või mitte, aga paljud meeskonnad tegelikult ei toimi. Seda on ka keeruline vältida, kuna need koosnevad ebatäiuslikest indiviididest.
Eero Sikka
Foto: Marek Metslaid

Olgu tegu korvpallimeeskonna või ettevõtte juhtkonnaga, sisemine poliitika ja selguse puudus on pigem reegel kui erand. Sellegipoolest on meeskonnatööle keskendumine eriti kriitiline just ettevõtte juhtkonnas kuna just neist sõltub, kuidas ülejäänud inimesed üksteisega koostööd teevad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456