Autor: Marika Raiski, juhtimis-coach • 4. detsember 2023

Paindlikkuse uued tahud: hooga kasvab töötajate soov teostada end üha mitmekülgsemalt

"Olen täiesti veendunud, et tulevik on ettevõtete päralt, kes võimaldavad töötamises täiesti uutmoodi paindlikkust," kirjutab tänases arvamusloos juhtimis-coach Marika Raiski.
Foto: Jake Farra

Töötajate üha enam pilti kerkivad ootused tööandjale saab jagada kaheks, kus ühelt poolt on peale tulemas trend töötada samal ajal mitmes eri ametis või tegeleda töö kõrvalt süvitsi hoopis mõne hobiga. Teisalt oodatakse tööandjalt aja ja ressursi panustamist töötajate ümberõppesse, sest aina rohkem on tööturul ka inimesi, kes soovivadki karjääris täieliku kannapöörde teha.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456