Autorid: Kai Saard, Tiina-Katrina Kaber, Katri Jürine, AS Thermory personalijuht • 18. detsember 2023

PARE taaselustas personalijuhtide õppereiside traditsiooni

Aastaid tagasi korraldas Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE õppereise põnevatesse Euroopa riikidesse, külastades sealseid eesrindlikke organisatsioone. Tänavu oktoobris traditsioon taaselustati, kui PARE eestvedamisel külastas 20-liikmeline personalijuhtide grupp Helsingit.
Foto: PARE

Rohkem kui kümme aastat tagasi käisid Eesti personalijuhid PARE eestvedamisel nii lähemates kui ka kaugemates Euroopa riikides ning külastasid sealseid organisatsioone. Näiteks külastati Hollandit, Tšehhit, Taanit ja Soomet.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456