Autor: Helen Roots • 22. detsember 2023

Personaliuudiste pühadetervitus!

Ja ongi käes aeg tõmmata hetkeks juhe seinast ning pühenduda perele ja lähedastele, sõpradele, lemmikloomadele, raamatutele, pühadetoidule, talispordile – millele tahes. Personaliuudised.ee tiim tänab ja tervitab oma lugejaid ja koostööpartnereid!
Fotol vasakult: Egle Palm, Helen Roots, Cätlin Puhkan, Mirell Soasepp
Foto: Raul Mee, Egle Palm
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456