Autor: Mats Soomre, KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja treener • 18. jaanuar 2024

Millest alustada, et meeskond toimiks ühtse tervikuna?

Meeskonnatöö on see, mis toob reaalseid tulemusi. Ükskõik kui geniaalne keegi meist ka poleks, tulemused jäävad ikkagi kesiseks, kui meeskond koostööd ei tee. Ka KoostööKunstiKool Belbin Eesti juht ning juhtimis- ja meeskonnatreener Mats Soomre leiab, et kõik saab alguse sellest, et meil on vaja meeskonda.
Foto: Tiit Tamme

Töid, kus inimene saab üksi hakkama, küll on, aga pigem vähe. Isegi kui alustatakse üksinda, siis üsna ruttu jõutakse olukorrani, kus leitakse, et koos on palju lihtsam teha. Kust aga alustada, et tiim oleks ühtne ja tervik?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456