Autor: Tööelu.ee • 19. veebruar 2024

Põhioskus on paindlikkus

2023. oli Euroopas oskuste aasta, mille järeltegevused Eestis kestavad veel selgi aastal. Tööelu kolleegiumi liige ja Delfi Meedia personalijuht Mailis Neppo räägib, mida see tähendab.
Mailis Neppo
Foto: Meeli Küttim

Euroopa Liidu tööhõive- ja sotsiaalvaldkonna ministrid leppisid Euroopa sotsiaalõiguste samba tegevuskavas kokku, et 2030. aasta eesmärgiks on tugev sotsiaalne Euroopa, mis keskendub töökohtadele, oskustele ja sotsiaalsele kaasatusele. See tähendab, et vähemalt 78% 20–64-aastastest peaks olema tööga hõivatud, igal aastal peaks koolitusel osalema vähemalt 60% kõigist täiskasvanutest, vaesuse ohus või sotsiaalset tõrjutust kogevate inimeste hulk peaks 2019. aastaga võrreldes vähenema vähemalt 15 miljoni võrra, sealhulgas vähemalt 5 miljoni lapse võrra.[1]

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456