Autor: Personaliuudised.ee • 19. veebruar 2024

PARE häkatoni võitis sotsiaalkindlustusameti väljakutset lahendanud tiim

Möödunud nädalal toimus Telias Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE 5. personalijuhtimise häkaton, mille võitis sotsiaalkindlustusameti väljakutset lahendanud tiim. Teemaks oli „Kuidas köita lahkuv töötaja väärtustava lahkumisprotsessi toel tööandjaga taas koostöösse tulevikus?“ ja tiimi mentor oli Anneli Salminen.
Häkatoni võitnud tiim, kes mentor Anneli Salmineni juhendamisel lahendas sotsiaalkindlustusameti väljakutset.
Foto: Raul Mee

15.-16. veebruaril viidi PARE häkatonil kokku organisatsioonid, ekspertidest mentorid ja häkkijad, kelle seas oli nii tudengeid kui ka tublisid PAREkaid. Sündmuse eesmärk on leida organisatsioonidele uuenduslikke lahendusi inimeste juhtimise kvaliteedi parendamiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456