Autor: Personaliuudised.ee • 4. märts 2024

Kuidas tööturul konkurentsis püsida ja talente hoida?

Tööturul konkurentsis püsimine on muutunud ettevõtetele aina olulisemaks. Üha enam otsitakse viise, kuidas luua töökeskkonda, mis mitte ainult ei meelita kvalifitseeritud töötajaid, vaid tagab ka nende pikaajalise pühendumise ja rahulolu.
Tele2 personalipartner Kerli Möldre.
Foto: Tele2

“Kõige olulisem on silma paista oma töötajatele – kõik algab ettevõttest seest ja oma inimestest, kelle kaudu jõuab hea kogemus ning tunne ka väljapoole," alustab oma kogemuse jagamist Tele2 personalipartner Kerli Möldre. See fakt ei põhine ainult tema varasemal kogemusel, vaid seda näitab ka statistika – möödunud aastal täideti ligi 30% ettevõtte ametikohtadest soovituste kaudu. “Tõeline võit on see, kui inimesed julgevad tööandjat soovitada ka oma parimale sõbrale.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456