Autor: Personaliuudised.ee • 19. märts 2024

Naiste- ja meesteametid on möödanik, naiskullerite osakaal liigub tõusvas trendis

„Viimaste aastatega oleme aina rohkem värvanud kulleriteks naisi, ehkki varasemalt on see amet olnud võrdlemisi meestekeskne,“ kinnitab DPD Eesti personalijuht Annika Oruaas.
DPD kuller.
Foto: Jake Farra

CV.ee tööportaali andmeil asub aina rohkem naisi tööle traditsiooniliselt mehelikeks peetud ametikohtadele ja valdkondadesse nagu inseneeria, logistika, IT ja ehitus. Logistikaettevõtte DPD Eesti palgal töötab igapäevaselt 31 naiskullerit, kelle arv on viimastel aastatel tõusuteel. Ettevõtte kontori ja sorteerimiskeskuse poolel töötab aga lisaks 116 naist. Kokku töötab ettevõttes 506 töötajat.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456