Autor: Personaliuudised.ee • 15. aprill 2024

Algab tänavune töö- ja karjäärimess

Töötukassa on juba aastaid aprilli keskpaigas pakkunud tööotsijatele, karjääripöörajatele ja tööandjatele võimalust osaleda töö- ja karjäärimessil. Tänavu toimub töötukassa töö- ja karjäärimess 16.–19. aprill.
Töötukassa korraldab järjekordse töö- ja karjäärimessi.
Foto: Liis Treimann

Esimene töötukassa töömess toimus Tallinna Rahvusraamatukogus 2012. aastal. Pärast seda hakkasid töömessid toimuma ka kõikides maakondades. Aastal 2019 loodi juurde ka online-messi võimalus, nendele inimestele, kes koha peale tulla ei saa, aga tunnevad huvi tööturu ja õppimise vastu. Seoses koroonakriisiga, kolis kogu töö- ja karjäärimess internetti ning täna on jäädud selle formaadi juurde.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456