Autor: Personaliuudised.ee • 13. mai 2024

Kuhu kibelevad talendid? Eesti rühib tabelis aina ettepoole

Värskest uuringust selgusid sihtriigid, kuhu rahvusvahelised talendid on valmis töö nimel kolima. Eesti on talentide silmis ihaldusväärseim sihtriik Baltikumis, kuid jääb Skandinaavia maadest siiski kaugele maha.
Austraalia kerkis esimest korda talentide ihaldusväärseimaks sihtkohaks, linnadest on seal ihaldatuim Sydney.
Foto: AFP/Scanpix

Uuringust selgus, et ihaldusväärseimaks sihtriigiks on rahvusvaheliste talentide silmis esimest korda kerkinud Austraalia. 2021. aastal oli Austraalia talentide silmis kolmas eelistatud sihtriik, 2018. aastal neljas ja 2014. aastal seitsmes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456