Autor: Helen Roots • 17. mai 2024

Parim juht 2024 on Ivo Suursoo

Äsja selgus Pärnu juhtimiskonverentsil 2024. aasta parim juht. Tunnustuse pälvis IT-ettevõtja, OIXIO Grupi juhatuse esimees Ivo Suursoo.
PARE tegevjuht Kai Saard ja parim juht 2023, Veiko Veskimäe, võitjale Ivo Suursoole tunnustust üle andmas.

Personalijuhtimise ühingu PARE, Eesti Tööandjate Keskliidu, Äripäeva ja Pärnu Juhtimiskonverentsi korraldatud konkursil tunnustuse võitnud Suursoo on üles kasvatanud rahvusvahelise IT-ettevõtete grupi OIXIO, mille ambitsioon rahvusvaheliselt laieneda inspireerib ka teisi suuremalt mõtlema ja ette võtma. Lisaks on ta innovatsiooni eestkõneleja, kes panustab lisaks enda ettevõtte arendamisele süsteemselt aega ja energiat Eesti majandusruumi konkurentsivõime kasvatamiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456