Autor: Helen Roots • 10. juuli 2024

COBALT tutvustab möödunud hooaja märgilisemaid kaasuseid tööõiguses

Advokaadibüroo COBALT avaldas järjekordse kohtuvaidluste turuülevaate, millest leiame ka üht-teist põnevat töövaidluste kohta.

Möödunud aastal hakkas COBALT välja andma vaidluste turuülevaadet, kajastamaks keskmiste ning suuremate ettevõtjate jaoks olulisemaid trende ja märkimisväärsemaid kaasuseid. COBALTi juhtivpartneri ja vaidluste tiimi juhi Jaanus Mody sõnul pälvis ülevaade positiivset vastukaja nii klientidelt kui ka konkurentidelt, mistõttu otsustati kokku panna ka eelmise hooaja (1.07.2023 - 30.06.2024) ülevaade.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456