Autor: Personaliuudised.ee • 28. aprill 2022

Personali Praktik, aprill 2022

Aprillikuu kaanepersoon Helen Pärli rõõmustab, et tööle kandideerijad on muutunud palju teadlikumaks: üha rohkem väärtustatakse töö sisu ja selle kaudu ühiskonda antavat panust.

Maailm muutus 24. veebruari hommikul, mis oleks pidanud meie jaoks olema nii rõõmsa päeva algus. Sellest hetkest peale on kõik muutunud ning need muutused on tekitanud hirmu, ärevust ja ebakindlust. Samas on nad esile toonud ka meie parimad küljed: abivajajate aitamise, kiirete lahenduste leidmise ning tugeva toetuse nii neile, kes sõja eest põgenenud kui ka neile, kes vapralt vaenlasele vastu astunud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456