Autor: Kristjan Vanaselja • 5. detsember 2019

Miks Mona Lisa naeratab?

Kui ma järgmisel korral kedagi tööle otsin, postitan GoWorkaBiti lehele GIFi, millel Ott Sepp avalalt naeratab ning pöialt taeva suunas liigutab. Ei ainsatki sõna, põhjalikumat kirjeldust ega – hoidku jumal! – selgitust, mis töö see on, mida ma pakun. See on sinu asi välja mõelda. Kui ei mõtle, oled totu ega väärigi mingit tööd.
Kristjan Vanaselja, GoWorkaBiti tegevjuht.
Foto: Raul Mee

Nõnda ei jää sul muud üle, kui nuputada. Ja nuputadki, nagu vanas Propelleri laulus, milles isa, onu ja tädi mõtlevad, miks Mona Lisa naeratab. Ning loodad, et lõpuks läheb sul sama hästi nagu tolle laulu minategelasel: ka mina mõtlesin ja palju mõtlesin, nüüd enam ma ei mõtle, sest välja mõtlesin!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456