Autor: Heikki Mäki • 6. juuni 2023

Heikki Mäki: riigi atraktiivsus muutub tööjõupuuduse kontekstis üha määravamaks

Tööjõuturg on kõikjal Euroopas üha süveneva probleemi ees, kuna töökäsi napib mitmes valdkonnas, aga noorte huvid ja ootused ei kattu nende vajadustega. Kriitilisust lisab rahvastiku vananemine ja aina suureneva hulga inimeste lahkumine tööjõuturult.
Finesta juht Heikki Mäki.
Foto: Raul Mee

Kui mujal Euroopas nähakse peamise päästerõngana võõrtööjõudu ja kasutatakse mitmesuguseid võimalusi riigi atraktiivsuse tõstmiseks, siis Eesti rühib suletusega vastuvoolu ja jätab mure ettevõtjate õlule, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendi ettevõtte Finesta juht Heikki Mäki

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456