Autor: Jaan Martin Raik • 30. juuni 2022

Tesla koondab töötajaid ja sulgeb kontori

Tesla sulgeb ühe autopiloodiga tegeleva kontori.
Foto: Reuters/Scanpix
USA elektriautode tootja Tesla sulgeb ühe Californias asuva kontori, töö kaotab 200 inimest.

Californias San Mateos asuvas Tesla kontoris töötasid sajad inimesed juhiabi süsteemi ehk autopiloodi arendamisega. Kontori sulgemine ja töötajate koondamine on osa ettevõtte laiemast kulude kokkuhoiu plaanist, vahendab CNBC.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456