Autor: Jana Saarkoppel • 6. jaanuar 2023

LHV meelitas üle terve Swedbanki meeskonna

LHV ettevõtete panganduse valdkonna uus neljaliikmeline üksus koosneb eranditult Swedbankist ära meelitatud tippspetsialistidest, kirjutab Äripäev.
Talendisõja seekordse lahingu võitis LHV Pank ja Indrek Nuume.
Foto: Raul Mee

"Talendisõda, jah, võib küll nii väita," ütleb LHV Panga juhatuse liige Indrek Nuume. "Eks see on olnud kogu aeg, et pangad püüavad üksteiselt häid inimesi üle trumbata, ja sel korral LHV-l see õnnestus."

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456