Autor: Rivo Sarapik • 6. jaanuar 2020

Juhi karm ja õpetlik kogemus: oma töötaja vastu kohtusse

Harva paistavad juhtimisotsused avalikkusele välja, kuid kaks aastat tagasi kaebas Ekspress Grupp kohtusse endise töötaja, kes konkurentsikeeldu rikkudes konkurendi juurde tööle läks. Kohus andis õiguse Ekspress Grupile ja ettevõtte juhi Mari-Liis Rüütsalu sõnul ei mõistnud toona ka kõik ettevõtte töötajad seda otsust, kuid see kogemus õpetas palju ning selle lahendi eest on tänu avaldanud ettevõtjad ja juristid.
Foto: Andras Kralla
Äripäeva raadio saates „Juhi jutud” oli külas Ekspress Grupi juht Mari-Liis Rüütsalu, kellega tehti juttu sellest, kuidas teha kannapöördeid, saada tippjuhiks ning kuidas keerulised ajad on juhile kasulikud.

Samuti tuli juttu sellest, kuidas oma konkurentiskeeldu rikkunud töötajatega kohtuvaidlused on olnud juhile väga õpetlikud ja mille eest on tänanud nii teised ettevõtjad kui ka juristid.

„Olen konkurendile tänulik, et ta meie inimesi nii värbas,” kommenteeris ta saates. „Samas ei ole ma kindel, kas seda uuesti läbi elada sooviksin.”

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456